Selecteer een pagina

ABOUT

WIJ ZIJN DAPPER

Een plek voor dappere dodo’s, avonturiers en ontdekkingsreizigers

Since 2014

Ik opende in 2014 mijn deuren en vanaf dat
moment was het een vloedgolf aan leuke gasten en het bijbehorende werk. In de tussentijd gaat het super goed en ben ik heel hard bezig nog beter te worden. In februari 2020 ben ik in een heel nieuw jasje gestoken en nog meer klaar voor nieuwe ontmoetingen. Na al dit koude winterweer hoop ik, vast net zo erg als jij, dat er weer een goede zomer voor de deur staat met veel zon. Dan kan ik samen met jou en al mijn andere zonaanbidders snel genieten op het zonnige terras van al dat lekkers van de BBQ.

Ik wil nu wel zeggen wie ik ben en dat ik meedoe in de big league. Als anderen het blijven zeggen tegen mij, durf ik het nu ook van de daken te schreeuwen; “Ik ben het lekkerste jongetje van de klas. Ik ben vers, eerlijk, uit de buurt, sappig, geroosterd, goed behandeld, heb gevarieerd eten gekregen en ben met liefde en veel plezier gemaakt.. Ik ben Dapper! En zit aan de Jacob van Lennepkade 58-60 in Amsterdam Oud-West.”

Curious what you are going to eat tonight?

Mission

WE SERVE THE BRAVE

De Biergarten van The Standard Hotel in NYC was de inspiratie die Dapper tot leven bracht. Een cosy plek waar bier, eten en gezelligheid samen komen. De Biergarten van The Standard is een grote tuin onder High line park in Manhattan.

Mensen spreken bij Dapper af om gezellig bij te kletsen, bier te drinken, burgers, steak en salades te eten. We hebben de sfeer en stijl uit Meatpacking district meegenomen naar Oud-West. Soms geven we een uitbundig feestje wat helemaal uit de hand loopt, maar verder hebben we geen grote mond. Dapper is een plek waar je veel lokaal bier kunt drinken, en ik hoor wel eens mensen zeggen de lekkerste Gin&Tonics. Het ligt er natuurlijk wel aan of ‘de meester’ er zelf is.. 😉 Ons eten is lokaal en eerlijk. Onze steak en burgers komen uit eigen land!

Tot snel..

Visit

Jacob van Lennepkade 58-60, 1053 ML Amsterdam

Contact

020 618 0757
info@dapperbar.com

Open Every Day

Mon - Sunday: 11:30 - 00:00